Jeg tager billeder ved alle lejligheder. Om det er til en privat begivenhed, hvor du mangler en til at fange et helt specielt øjeblik, eller om det er billeder til firmabrug, hvor vi skal fange det helt rette ved jeres arbejdsgang eller produkt, så står jeg parat.

Portrætfoto:

Står du og mangler et nyt billede af dig selv, så tager jeg portrætfotos til både privat- og til virksomhedsbrug. Jeg tager alt lige fra enkeltbilleder til gruppebilleder. Så mangler du et nyt billede til din socialnetværksprofil eller visitkort, så klarer jeg det.

Begivenheder:

De fleste har på et tidspunkt kigget i et fotoalbum og undret sig over, at det altid er den samme person, som mangler på alle familiebillederne. Jeg kender selv dette alt for godt; det er ofte en person der tager alle billederne, og så kommer denne person heller aldrig selv med på dem.

Skal du holde fest eller har du et arrangement hvor der skal tages billeder, så kan jeg tage billederne og du kan feste. Nu er alle med på billederne!

Jeg tager billeder til både private- og virksomhedsarrangementer. Det kan være alt lige fra konfirmation, bryllup, fødselsdag, koncerter, kundearrangementer, messer og meget mere.

Produktbilleder:

Når man har en butik eller webshop, er det godt at have gode billeder af de produkter man sælger. Om det er til nettet eller en brochure / katelog. Eller Skal du til at sælge dit hus eller lejelighed og skal bruge billeder af det. Jeg tager billeder af alle typer af produkter.

Jeg håber at Production L. vil falde i jeres interesse. Skriv gerne til lba@production-l.dk eller ring på +45 29636162 med enhver form for spørgsmål og sammen finder vi ud af hvad der passer netop jerReferencer

Her kan du se opgaver Production L. har arbejdet med inden for dette område.

Se aller her