Jeg vil gerne hjælpe dig med at få dit produkt udstillet på den bedst tænkelige måde. Jeg har praktisk erfaring med produktionen af forskellige former for reklamefilm. Hvordan jeg netop laver videoen til dit produkt vil selvfølgelig ske ud fra dine ønsker.

Jeg hjælper dig også med at få distribueret din video som du ønsker det. Er den for eksempel rettet mod de sociale medier, så sørger jeg for at den bliver spredt bedst muligt ud til de tænkte målgrupper.

Jeg håber at Production L. vil falde i jeres interesse. Skriv gerne til lba@production-l.dk eller ring på +45 29636162 med enhver form for spørgsmål og sammen finder vi ud af hvad der passer netop jer

I de følgende er 4 forskellige eksempler på opgavetyper Production L. producerer.

Metodefilm:

Hvis det er processen der er vigtig for dig og hvis det netop er dét du gerne vil vise dine fremtidige kunder, så er metodefilm vejen til at skildre din arbejdsproces, arbejdsmiljø og det der gør jeres metode bedre end jeres konkurrents. Gennem metodefilm sikrer man sig et visuelt bevis for de retningslinjer og det arbejdsmiljø man har fastsat.

Produktfilm:

Med en produktfilm hjælper jeg med at få præsenteret dit produkt eller budskab som en reklamefilm.

Koncert- / musikvideo:

Jeg arbejder også med lydoptagelser og det er derfor oplagt, at hvis i har en koncert der skal optages, så kan jeg også samtidig stå klar med kameraet og tilbyde højkvalitets optagelser af såvel lyd som billede.

Og hvis i allerede har et optaget nummer færdig, kan jeg producere jeres næste musikvideo. Musikvideoen er et fantastisk værktøj for dit band til at promovere sig med, hvor i kan udtrykke hvem i er som musikere, og hvad jeres stil er, visuelt.

Timelapse:

Timelapse er en flot måde at skildre en længerevarende proces på kort tid. Det kan ske ved at man enten for eksempel tager et billede hvert 10. sekund eller filmer den ønskede proces i den påkrævende tid. På denne måde kan jeg for eksempel skildre en timelang stilladsopsætning på få minutter.

Timelapse kan på denne måde også være et godt værktøj til din metodefilm.
Redigeringshjælp:

Har du nogle optagelser, som du bare ikke kan finde tid til at få redigeret og klippet sammen? Eller mangler du netop det rette værktøj? Om det er privatoptagelser eller dokumentation af en arbejdsopgave, så sætter jeg det sammen for dig til en lækker og færdig film.

VHS overspilning:

Som noget nyt kan jeg nu at overspille VHS. Vi er blevet efterspurgt af flere og nu kan tilbyde at overspille dine gamle VHS-bånd til video-filer. jeg tilbyder også at hjælpe med at redigere dine videoer sammen, så dine vidoer bliver samlet.
Referencer

Her kan du se opgaver Production L. har arbejdet med inden for dette område.

Se aller her