Tak for du kom forbi Production L.
I 2008 blev Production-l.dk oprettet som website, hvor Production L. for første gang så dagens lys.

Mit navn er Lasse Bo Andersen og jeg er ejer af Production L. Jeg startede Production L. som en samlet betegnelse for de arbejdsopgaver jeg lavede freelance. I 2015 tog jeg skidtet videre og gik selvstændig.

Production L. startede som et portfolio-website, hvor jeg delte det arbejde jeg lavede i fritiden/freelance. Udover mit eget arbejde brugte jeg også hjemmesiden som nyhedsfeed, hvor jeg delte forskellige interessante nyheder gennem min blog og opslagsværk.

Jeg er uddannet webintegrator og har arbejdet meget med grafik, hvor jeg har lært meget om vigtigheden af et brands visuelle side såvel som dets synlighed i sociale medier. Derudover har jeg også mange års erfaring i fotografering og videoproduktion, samt lydoptagelser, hvor jeg også gennem mange år selv har spillet musik.

De opgaver Production L. udfører er derved inden for de følgende 5 områder: Integrering alle former for medie til nettet, on-location lydoptagelser af enhver slags, videoproduktion og videoredigering, fotografering samt grafisk arbejde. Ved at arbejde med et så bredt felt vil det derved også være muligt at komme med pakkeløsninger der passer den enkelte kundes specifikke behov.

I kan læse mere om de opgaver Production L. udfører ovenover ved at klikke på de forskellige opgavetyper.

Jeg håber at Production L. vil falde i jeres interesse. Skriv gerne til lba@production-l.dk eller ring på +45 29636162 med enhver form for spørgsmål og sammen finder vi ud af hvad der passer netop jer.


Referencer

Her kan du se opgaver Production L. har arbejdet med inden for dette område.

Se aller her