Indvielse af Kildegården 7/9-2018

Efter at området omkring kildegården i Roskilde havde gennemgået renovering, var der inviteret til indvielse af Kildegårdens nye udendørsarealer og mange andre spænende ting. Der var både taler med borgmester Joy, dans, musik, fællessang og Roskilde Garden kom også forbi .

Vi var hyret af klub Kildegården til at lave en video til brug i klubben og det faldt sammen med indvielsen også lave vi også denne video over indvielsen, som i kan se her under.

Indvielse af Kildegården

Fantastisk indvielse af Kildegården. Et unikt område som vi er en DEL af 🙂

Posted by Kildegården - Klub Roskilde Vest on Wednesday, September 12, 2018

Juletræstænding 2018 i Roskilde

Til Juletræstændingen 2018 i Roskilde, Var det Roskilde Garden der stod for underholdning. Der var fællessang med de Klassiske julesang, hvor Roskilde Musikskoles børnekor sang med på scene. Roskildes Borgmester Joy var også med til at spille klaver på scenen. Til at lede det hele på scenen havde de YouTuberen Gammelfar, Mikkel Tiedt.

Vi var hyret til at Lave en video over dagen, nissemusik gennem byen,  fællessang på scenen og Julemanden der  tændinger juletræet. i kan se hvad der kom ud af det her under.

Juletræstænding i Roskilde

Tusind tak Roskilde for den fabelagtige opbakning ved årets juletræstænding🎅🏻🤶🏻 Tak til Borgmester Joy Mogensen, fordi du var så sej og var med på klaver. Og ikke mindst tak til de super seje kor fra Roskilde Musiske Skole RMS! Lad bare den jul komme🎶🎶🎶 #AlltidersRoskilde #Roskilde #RoskildeGarden #Jul #juletræstænding #Brassband #kor #RoskildeMusiskeSkole

Posted by Roskilde Garden on Saturday, November 24, 2018

Talentkonkurrence på Klub Kildegården i Roskilde – Lys og lyd

Maj 2018 holdt Klub Kildegården i Roskilde, en lille talentkonkurrence for børnene i klubben.
Der var vi med til at lave lyd og lys, den lille scene som i kan se her på billedet ovenover. i kan se hvordan det hele kørt på videoen her under, som klubben slev har filmet og lagt på facebook.

I onsdags havde vi Talent show. Børnene var Mega dygtige, og pædagogerne var virkelig stolte. Tak til alle deltagere for verdensklasse underholdning 🎉🎉🎉

Posted by Kildegården - Klub Roskilde Vest on Friday, May 24, 2019